Trainer

Professionals trainen in een inhoudelijk onderwerp waar ik zelf goed in thuis ben: dat genereert een hoop positieve energie! Zowel bij mijzelf als (mede daardoor) bij de deelnemers. Een van de leukste positieve evaluaties kreeg ik helemaal in het begin van mijn loopbaan, als docent aan een Hogeschool waar het parttime onderwijs soms tot laat in de avond doorliep: “Bij Myra is het niet erg om tot 21.00 uur onderwijs te hebben!”
Na al die jaren verheug ik me nog steeds in het vaak bijzondere contact met de mensen die ik in mijn trainingen ontmoet.
Er zijn veel soorten professionals die ik in de loop der tijd heb mogen enthousiasmeren. Wat in 1985 begon met groepen vrijwilligers die we in gesprekstrainingen voorbereidden op hun werk bij de Kindertelefoon is eigenlijk nooit meer opgehouden. Soms verdween het trainingswerk wat naar de achtergrond, maar op de een of andere manier kwam het steeds weer op mijn pad.

Ervaring

Alle door mijzelf ontwikkelde trainingen staan op de website van De Goede Werker.
In bestaande programma’s ben ik breed inzetbaar, bij voorkeur op het snijvlak van (medische) professionaliteit, ethiek en communicatie. Onder het menu Expertise vindt u meer informatie over mijn inhoudelijke deskundigheid.
Meest recent gaf ik trainingen bij de Huisartsopleiding van het AMC (consultvoering en intervisie aan AIOS; feedback en beoordelen aan opleiders), en bij het Regionaal centrum prenatale screening Amsterdam (counselen voor verloskundig hulpverleners).
Op dit moment werk ik onder meer als trainer bij het Teach-the-Teacher-programma van het AMC.

Wilt u mij ook als trainer inhuren: